Jul 7, 2012

alhamdulillah

semalam siap cek patient exam dan balik pukul 6pm....sekali bawak balik telekung kat bilik doc muda dengan niat nak cuci bagi bersih telekung tuh dengan harapan mudah2an Allah permudahkan jalan mrym hari ni....walaupun balik lambat, mata dah layu, status patient untuk ujian xbuat lagi, balik je terus cuci kain yg masih belum beres....jam9 setelah siap status 90% mata dah layu....alhamdulillah tepat jam3am terbangun (dah la tak set alarm)....dengan tak study nye cepat2 siapkan status....jam7am berangkat ke hospital....jam 7.40 exam...dan alhamdulillah,,,,Allah makbulkan doa mrym....case dan journal yang patut maryam tampil tak perlu tampil just bagi hardcopy yang dah dijilid ke preseptor di mana semasa buat case dan journal tu 2minggu lepas disebabkan pasangan yang patut tampil busy jadi mrym yang buat case dan journal tu tanpa banyak songeh akhirnya.....dan semasa exam.....bapak penguji mood awalnya agak badmood terus boleh ketawa2.....istilahnya mrym dan pasangan exam yang dapat sama dengan penguji ni saling melengkapi....bila dia tak dapat jawab mrym yang jawab dan bila mrym xdapat jawab dia dapat jawab....mudah2an kami semua lulus dengan jayanya..ameen....

1 comment:

farhana mohd said...

http://onlyplanner.blogspot.com/.. maryam.. ney blog kite yang baru.. yang teramat benar.. fhana isa..