Sep 27, 2012

peristiwa crocs dan kueteow


betul la boleh tukar warna ^^ 
dulu macam pelik camne la boleh tukar warna


 before

after ,,jadi warna purple,,awalnya tak sedar lepas tu kawan tegur,
"ehh mrym sepatunya berubah warna"
"ehh iyaaa waaaaa suka cantik waaa waaaa waaaaa" 
(jakun jap XD)

balik rumah,,try masak kueteow kering beli kat kedai semalam,,1st time masak kueteow camni di padang,,,
dekat setahun jugak tak makan kueteow,,
tadaaaa~sedap jugak XD
kalau tunjuk gambar ni kat kawan2 local mesti diorang bising suruh buatkan XD hik3

kueteow wajib letak udang nak bagi sedap
dan paling sedap adalah udang fresh XD nyum2~

3 comments:

Anonymous said...

Makcik, buatkaaaan!!!!

-orang local-

MaRyAm DzuLkifLi said...

ahhhh lebai pi tido makan je tau~wekkkk XD

Riyanda Putri said...

mesti lah tau tido n makaan,,,, ;p