Nov 29, 2013

demam induksi TT

alamak blog bersawang >.<
ohhhh hati senang...
1st time menjamu kawan2 suami setelah bergelar isteri...
masa raya tak sempat...
time usrah pun jadi la...1st time ajak datang ke rumah memikirkan lepas ni tiada masa dah untuk menjamu kawan2 suami...
buat la nasi minyak....
pastu suami hepi kena puji kat kawan2...
senangnya hati tengok suami tersenyum lebar ^^

(sambil makan nasi minyak sambil teringat kenangan masa masak,makan dan menjamu kawan2 makan nasi minyak kat padang suatu waktu dahulu...kenangan hanya tinggal kenangan TT)

ohye seharusnya induksi 25nov bertukar ke 2dec pula...masalah teknikal last minit~
dapat kat JB...
jauhnya la....
kena packing haishhh,,paling tak suka packing ni allergic betul~
dapat pula kat hotel new york,,,
hari tu baru je hantar link dekat akak yg suka tido hotel tentang "haunted hotels in malaysia" tengok2 ada senarai hotel ni kat dalam huwaaaaaaaa ,,,,
mana leh takot kat antu,,,takut cuma kat Allah~
memikirkan breakfast dia yang menggiurkan so sejuk sikit hati ni (mata makanan betul XD)



sekian,,selamat berhoneymoon sehari dan berinduksi di JB~


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)