Nov 21, 2009

~hidup harus diteruskan SEMANGAT!!!!!~

pejam celik pejam celik dah dekat sebulan setengah peristiwa hitam yang merubah hidup mrym dalam sekelip mata berlalu..
hidup harus diteruskan...
sekarang belajar blok 14 : neuro..
huhuhuuu agak mencabar pelajaran 3rd year ni...


dalam tak sedar, ade lg 7 blok lagi untuk mrym hadapi untuk exam final before masuk clinical...

harap2 xde repeat sepanjang semua blok ni...

harapan mrym supaya dpt habis belajar cepat n balik msia meninggalkan 1001 kenangan di muka bumi padang untuk diceritakan kpd generasi berikutnya....

ya Allah kuatkanlah maryam n kwn2.....

9 comments:

I'm MKA! said...

Tentera Fisabilillah~

Syed Mohd Shah said...

peristiwa hitam? pe mender yg hitam sgt tuh?

MaRyAm DzuLkifLi said...

MKA : hehee tentera ye^^

syed : ang ni btl la x ikuti pkembangan semasa~sume org pon tau peristiwa hitam yg dilalui kitorg kat pdg nih...haishh...

Putra Al-Maliki said...

gud luck 4 ur exam.. all da best to you.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

zulfitry.com said...

all da best for ur exam..
semoga tabah menjalani kehidupan..

hidup sihat said...

gudluck mrym.
and take care =)

zubi said...

yup...betul tu.. lets do our best n get the h*** out of here sesegera mungkin..~~ gambatei..!!!

MaRyAm DzuLkifLi said...

putra :thanks bro:) insyaAllah bile sy free sy tuka link k:) a bit bz rite now~huhuu~

zul : thnks zul:) doakan akak tabah menjalani hidup ni~ishk3~

zaid : thnks zaid:) tmn kn mrym salu k~

zu : hehee smgt zubi ni^^ bgs2 lets get d TUUUT out of ere asap^^ chaiyok3^^

Syed Mohd Shah said...

owh, peritiwa itam tu gempa bumi ke?
apa kat gambar x-ray tengkorak tu..
dia ada migrain ke?