Dec 1, 2009

~happy birthday 2 me yg ke-21~

Alhamdulillah hari ni maryam telah memasuki usia 21tahun...angka yang agak besar...dulu2 bila tengok orang2 yg umur 20-an ke atas nampak sangat dewasa,,,tapi bile skrg diberi kesempatan untuk merasainye sendiri,,rasa cam masih kanak2 ribena~hehehee~tahun ni mrym meraikan birthday without sahabat2 seperjuangan...mase thn pertama kt pdg, korang wt surprise birthday party utk mrym...nmpk sgt kot muke mrym monyok xde sape nk smbut~pandai korg^^ tp tahun ni semua tu dah xde....3thn berlalu dgn cepat...
.tp mrym tetap beruntung coz masih ada kak intan yg sudi menemani mrym malam tadi....bawak piza untuk smbut sama2...terharu sgt.....thanx kak.....

"kek ni menarik~cm fantasy gitu~ade yg nak buatkan utk mrym??^^"

"bestnye kalau ada yang boleh bagi mrym belon hidrogen ni banyak2 mesti best hehehee~i do love balloons since i was small hik3^^"


"tadaa~ni la piza dari kak intan^^"


"moga hidupmu sentiasa dalam rahmatNya maryam"

6 comments:

Muhammad Sayyid bin A Rahman said...

happy birthday maryam!

MaRyAm DzuLkifLi said...

heheee da belated da~thanks yed^^

Syed Mohd Shah said...

haha, dah besar2 pun suka main belon

MaRyAm DzuLkifLi said...

tu namenye awet mude^^ xde la suke main belon tp suke tgk belon2 yg mcm2 bentuk ni~menarik^^

Syed Mohd Shah said...

wah, best dpt henfon masa birthday erk?? huhu

MaRyAm DzuLkifLi said...

syed : wehh mne de~dpt mse blk gempa ritu la~wuuuuuhuhuhuu~