Dec 29, 2010

bola sepak indo-mas




malam ni orang ramai sibuk tengok indonesia vs malaysia dalam perlawanan bola sepak aff cup sejak jam7pm tadi..ada yang khusyuk tengok tv kat rumah..ada yang dah gi kedai mamak awal2 untuk cop tempat duduk (takut penuh n kena duduk atas lantai..ehem ehem siapa ye =D )..ada yang gi kat stadium sampai terbunuh time beli tiket...n di sini..pembantu dekan 3 ajak student2 malaysia n indonesia tengok ramai2 kat fakulti...harap masing2 pihak takde yang emosi2 lepas ni =) game sahaja pun..~peace~

----------------------------------------------------------------------------------------------

ok keputusan akhir pelawanan kali ni indo 2-1 msia tapi malaysia tetap menang gol keseluruhan 4-2,,,alhamdulillah housemate yang pergi untuk menonton bola beramai2 di fakulti juga mengatakan semua emosi steady sebaik perlawanan tamat (tahniah kepada student medic yang berjaya mengawal emosi =)~nampaknya maylo si kucing cumel tersilap ramal~
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lLCHornEifI

pssttt...tadi...dalam pada orang sedang sibuk berpusu2 untuk melihat bola...azan pula bergema di surau berhampiran rumah menandakan masuknya waktu solat fardhu isya'..alangkah bahagianya jika umat islam berpusu2 n cop tempat kat surau/masjid awal2 sebab takut di ambil orang lain...dunia tidak seperti yang diharapkan Tuan nya...

2 comments:

Hidup Sihat said...

kenapa tak ikut tengok kat fakulti?~

MaRyAm DzuLkifLi said...

men fb lg bes ;)