Dec 12, 2010

sepupu nak kawen =)



sejak post terakhir "kenangan di mentawai" yang tiba2 error n terpakse di delete tanpa sempat save data2 menyebabkan semangat update blog menurun kembali,,nanti2 dah rajin baru buat balik entri pasal tu,,,

khamis ni balik malaysia,,,n insyaAllah bakal menghadiri perkahwinan sepupu di perak pada sabtu ni bersamaan 18dis,,,hampir 3tahun tak gi majlis perkahwinan,,,tak sabar nk balik kali ni,,,nasi minyak ohh nasi minyak,,sebelum tu kena menghadapi exam final blok20 hari selasa n khamis ni,,,doakan maryam :)

suka lak tengok gambar ni~sangat cumel~hehehe~

2 comments:

Hidup Sihat said...

penganting laki seronok sangat?

MaRyAm DzuLkifLi said...

hidup da jadi pengantin laki nanti baru faham kot keseronokan laki dlm gambar tu =)