Feb 14, 2011

package lengkap

alhamdulillah,,,hari ni telah dilalui dengan separuh jaya nya~
macam2 perkara berlaku walaupun hari belum senja,,
goodnews dan badnews sentiasa bermain dengan hidup,,,

untuk hari ni dapat 1package lengkap,di mana

goodnews :
1. result blok21 dah keluar n ramai lulus termasuk mrym..
2.kawan yang baru balik dari malaysia tolong bawakkan barang2 yang dipesan,,

tapi,,badnews nya ialah :
1. dah pesan kat kawan nanti kek lapis sarawak yang di pos laju ke rumah dia tolong simpan dalam FRIDGE.malangnya disebabkan fridge dia penuh dia letak kat lua selama 5hari,,,buka kotak tadi dah berkulat!!!!stress sangat,,bukan murah,,,sebab sayang duit dah labur,,buang bhgn kulat kat luar je,,,dari 4 cume yang ni je nampak cantik,,

tapi tetap, tekstur kek dia tidak sesedap yang dibayangkan,,membayangkan kek lapis sarawak yang basah2 manis lemak,,,hurmmm...hari tu kakak gi sarawak n belikan kek lapis sarawak jugak tapi orang rumah xmasukkan dalam fridge..end up mrym balik malaysia n kek dah berkulat,,,pisang berjaya berbuah 2kali~,,bukan rezeki ku,,

2. junior batch 08' yang balik padang setelah cuti mid sem seminggu di malaysia bengang sebab koordinator blok13 tak tahu hari ni exam ulangan untuk paper nutrisi & pencernaan..hehe..kalau tak diorang masih tengah enjoy kat malaysia sekarang ni..wat penat je balik awal..

3. ni yang paling penting,,,exam ulangan paper indra khusus SUSAH GILE!!!!!!
banyak gile 1soklan 1scenario n 100minit xcukup untuk 100soalan wehh!!!apa da nye koor kesian la kat kitorang huwaaaaaaa!!!!dah la soalan critical nya kena fikir...harap2 lulus la semua orang...tak sanggup repeat blok pulak.....mudah2an kami semua lulus...amin amin amin....

so secara keseluruhannya tinggal tunggu result blok 19 lagi...overall da clear kecuali 1 blok...minggu depan start new sem...dalam 4bulan lagi exam untuk masuk clinical pula,,,harap2 semua jalan dibuka seluas2nya~

SAYA TAK SABAR NAK JADI PERMANENT RESIDENT KAT NEGARA SENDIRI!!!!!!!==''

3 comments:

Hidup Sihat said...

good luck!
jadi PR kat negara orang pun bes apa.

galenica said...

tu la nak bace i soalan 10 minit pon tak ckp rasenye. panjang gileee susahhhhh gile2. OMG

MaRyAm DzuLkifLi said...

hidup : zaid dtg tmnkan mrym jd PR cni k ><

acha : omomomomomomo ><