Mar 24, 2011

bahagia =)

alhamdulillah selesai exam skillslab,,,next week adalah final week before exam,,,lepas tu grad sebagai doc. muda ,,,tak sabar sangat,,,bakal menjalani hidup di hospital pulak lepas ni :)

dan alhamdulillah ibu abah dah selamat sampai malaysia hari ni dari umrah,,,

semalam dapat 4kali misscall tapi tak di angkat sebab hp silent,,lagi pun memang tak suka jawab phone call pun lagi-lagi no yang tak dikenali,,,tak lama lepas tu dapat lagi call dari no sama,,,bila angkat dengar suara laki kat hujung sane

"kenapa tak angkat??=="

huhuuu abah rupanya~abah nak habiskan kredit sebanyak rm90 (simkad arab saudi sana),,,borak-borak dengan ibu,,ibu beli 2jubah n inai untuk maryam,,yeahhh,,memang suke pakai inai sejak azali hehe ^^ ni la yang tak sabar nak balik malaysia ni~

rupanya ibu curi-curi waktu je nk pergi shopping..tu pun tak beberapa nak shopping sebab nanti ibadah kurang....bagus-bagus ^^ teringat lirik lagu raihan untuk lagu ni :

Tanah haram jagalah pantang larangnya
Pergi haji bukannya masa untuk membeli belah
Beringatlah betulkanlah niat kita
Moga-moga haji kita diterima



kalau lah dapat pergi haji kan best,,,tak dapat haji,pergi umrah pun dah happy =)

2 comments:

Hidup Sihat said...

peliknya font =_='

MaRyAm DzuLkifLi said...

heheheh~~byk songeh la dia ni ;) emm saje nk bg nmpk cm diari^^ nnt zaid tlg editkan la utk mrym ye^^ hhehee