Sep 13, 2009

~my lil sweetheart~

QHADIJA!!!!MAKSU RINDUKAN QHADIJA!!!!!!WAAAAAA!!!
~semalam genap dah usia dia 10minggu~


MAMA CAKAP "maryam,,akak nak tunjuk gamba qhadija dengan kembar dia"

ingatkan kembar apa la tengok2 teddy frog yang maryam hadiahkan untuk qhadija before qhadija lahir lagi~kih3~


ehh ehh dia senyum sama cam froggy tuh~hehee~

qhadija memang sangat suka bercakap bahasa planet n gelak sorang2~xtahan tengokTT
nak cubit2 pipi dia sampai nangis (memang kebiasaanku kih3~)

orang salu tanya "baby boy ke baby gurl ni??"
sekarang mama dia dah pakaikan dia gelang so jangan tanya lagi~keh3~
(rupa2nya kitorang adik beradik memang lahir dengan rupa leh dua2 jantina,, @_@ nampaknya qhadija ikot kitorang gak~welcome to the club budak montel ^^)

I MISS U SOOOOOOO MUCHHH SWEETYYYY!!!!!!!

p/s : zaid tengok tau~kata nak tengok~xtengok siap dia~goreng atas kuali~kih3~

4 comments:

hidup said...

patung frog tuh pn comel gak.
keh3.

MaRyAm DzuLkifLi said...

hehe tula~froggy sama besar ngan qhadija^^ sama2 cumel~

::DhuHA- The Next Syahidah:: said...

comel!!!!!

MaRyAm DzuLkifLi said...

hehee cam maksu dia kan dhuha^^ ekekekkeeke~