Sep 8, 2009

now i'm 3rd year medical student,,,hurmmm,,,,kind of sad,,miss u ibu abah!!!!!!

::HEPI STUDYING MARYAM,,WELCOME BACK ::


hari ni 1st day start tutorial dengan grupmate baru....hari kedua untuk 3rd year ni,,,,cepat je masa berlalu,,tuptup dah 3tahun kt indo ni,,,,another 3years to go,insyaAllah,,mudah2an DIA permudahkan segalanya...amin...

n terasa cam maryam merindukan zaman 2nd year,,,,grupmate yg happening......moga2 grupmate sekarang xcam yg mrym bayangkan......nampak semua serius n matang,,,cant live in those environment.......arghhhh,,,,,,lebih prefer grupmate yang matang tapi ceria~

start blok untuk 3rd year pun makin susah.....harap mrym kuat n tabah mengharungi semua ini.....


no matter what happens maryam,,,,u have to love books....


kepada akak2 yg lulus exam konpre n tengah siap2 untuk masuk clinical, tahniah mrym ucapkan.......moga korang leh balik msia selama2nya (tu memang impian semua student msia yg belajar kt sini..ishk2...)~

teruskan perjuangan mrym!!!!!!!

8 comments:

I'm MKA! said...

Jihad jadi Dr... haha!

MaRyAm DzuLkifLi said...

tu la pslTT
ase cm nak tuka ambition ke suri rumahtanggaa sepenuh masa je~hehe~

zulfitry.com said...

huhu..kena ingat semua..zul xleh..kalu kira tu boleh ler..sebab kita leh derive..

nak ingat satu2..memang zul x boleh..huhu

::DhuHA- The Next Syahidah:: said...

jangan sedih2..
kita pun rasa yang sama..
Tapi bila fikir balik... work hard dan mujahadah itu lebih berbaloi, kita teruskan juga...
Maryam boleh!!!!!

Jangan sedih3x..
Awak dalam rabithah kita sepanjnag masa...

m u r n i said...

cantik gamba love itu. renal pon cantik. pyelonephritis?? oh tidak..pening2

MaRyAm DzuLkifLi said...

zul : hehee xsuke bermain dengan angka2~lebih suke memahami dan menghafal^^

dhuha : sob sob terharunye~farhana~nanti kalo kite kwen awak balik la eee~hurmmmmm~indukan awk wuuuu~

cik murni : gmba cntik secantik org yg post kn gmba ni~ekekekkkee~ntah dr mane dpt gmba tuh~pyelonephritis??hehee xtau la~nephritis tau la~xblaja lg bab ni~

hidup said...

stadi rajen2!
u can do it :)

MaRyAm DzuLkifLi said...

hidup : thanx~tp xrajin~wuwuwuTT