Jan 5, 2010

..In MeMoRy..


alhamdulillah exam neuro n psychiatry da lepas~
habis je paper terakhir 31dec lepas, family sampai ke padang dari malaysia tolong maryam pack barang untuk pindah~
.. sedikit gambar rumah ni untuk korang tatap wat kali terakhir ..
~ bilik maryam dlm proses mengemas~

~meja da selamat di kemas~



~bilik Marina n Alyaa~

~tinggal barang2 family je,,brg2 lain da selamat di angkut ke rumah baru~




Add Image lepas bsalaman dgn fmly b4 g tutorial,,habis tutorial je lari balik rumah lama, tp diorg da selamat dalam taxi menuju airport~ rumah kosong,,tetiba terimbau balik kenangan mase kita semua pindah ke rumah ni...xsedar air mata mengalir membasahi pipi.....miss u all so much....



"JALAN JATI V, NO 47D"
dalam kenangan bersama sahabat2 seperjuangan selama 3tahun
Aqilah, Alyaa, Marina
2006-2009


4 comments:

alyaa said...

waaa...!!sdh gler tgk blk gmbr rmh..TT tq maryam mskkan gmbr blk sy skali..blh la tgk2 blk time tringt..huhu..byk kngn kt sume kat rmh tu..3 thn bsame..

MaRyAm DzuLkifLi said...

mesti awk rindu lubang2 "angin" kt dndg tu kn^^ lagi2 tmpt gntg langsir n simen dlm stor tu^^ hik3^^

Muhammad Sayyid bin A Rahman said...

akuu???????

MaRyAm DzuLkifLi said...

yed : ye yed ape yg "aku??" tu?~hui3~jeles ee~~nnt aku letak gmba ang pkai belon plak ee^^ hik3^^