Jan 14, 2010

~qhadija makin nakal~


these photos were taken last month^^
qhadija makin besar^^ yeyehhh^^
dan selalu kne buli^^
dalam gamba2 ni qhadija baru berusia 5bulan (sekarang da berusia 6bulan) tapi dah boleh buat macam2~hehee~meaning that she's quite advanced from other babies yg sebaya,sebuku,sekaki dengannye heheehh^^ go go dija^^

~pakai baju atok^^~konpem baju yg dah dipakai ni~hueee bucuk^^~


~dia dah boleh berdiri wpon dgn sokongan benda lain^^~




~she can duduk~
hahaa suke betul dia masuk gamba^^


~zzzzZZZzzz~

~model berus gigi utk si kecil^^ ~

hurmm actually da 3bulan xjumpa qhadija~rindu betul ngan budak kecik sorang ni~terkejut bila dapat tau anak buah sorang ni da pandai duduk n diri~nak nanges waaaaaaaa~mesti dia xkenal maksu dia~huhuuuu~(3bulan itu amat berharga)

5 comments:

PEREKA CERITA said...

TERINGAT TIME MULA2 BELAJAR BERJALAN :P
hehehe...

MaRyAm DzuLkifLi said...

nape dihighlightkan ayat tuh?;)) hik3^^ ade ke manusia yg ingat time dia mula2 blaja bjalan?~huhuuu diriku tidak ingat 1habuk pon^^ yg ingat time blaja beskal je~hik3~

Muhammad Sayyid bin A Rahman said...

aku jarang2 tgk anak saudara yg baru tu..2mggu skali aku p tgk..tp skali tgk dah bulat.haha

alyaa said...

comelnye!!!nak anak sedara gak!!!

MaRyAm DzuLkifLi said...

yed : hahaa baby mmg cepat bulat^^ n cumel^^ cm aku waaaaaa^^

alyaa : mekya~awk bkl merase anak sendiri dulu b4 dpt merase anak buah heheh^^