Apr 28, 2011

balikkkkkkkkkkkkkk!!!

29april-5mei 2011
,,,tak buat apa2 plan pun tapi yang pasti ahad dah terisi penuh,,,esok lepas balik nak jumpa budak kecik tembam baru (ala xde hadiah pun untuk maiya) pastu sebagai duta kecik MYDIN USJ WAJIB PERGI SHOPPING SANA!!! hoyehhhh....~nak buat visa tak nak nak buat visa xnak,,,hurmm malas tol....esok subuh dah kena bersiap~malasss~(sebenarnye tak suka bila memikirkan nak kena naik kapal terbang..berapa tahun duk ulang alik pun xhilang2 fobia ni,,nasib baik la 45minit je..)...

4 comments:

IzZatul SyAhiD said...

salam..singgah menggeletek~
nice blog ^^

MaRyAm DzuLkifLi said...

izzati : wslm hehe leh lak singgah menggeletek XD kekkee tq dear^^ fuyoo dia de blog jgk lah ~^^~

IzZatul SyAhiD said...

da kata geli-geli..hehe..


maryam..letaklah shoutbox..boleh mengilai kat situ...hihi

MaRyAm DzuLkifLi said...

kalo letak shoutbox nanti orang yang singgah tamo tinggalkan komen^^ heheh,,ni cara nak paksa orang bagi komen scr xlgsg yeahh^^