May 20, 2012

nak pergi jugak...

jelesnya dengan abang muhammad.....dapat merasa pergi umrah dengan bini...nak pergi jugak...tengok gambar2 yang di post di fesbuk buat ku menggila~dah lama teringin nak jejak kaki kat sana....yang mrym kat sini duk sibuk dengan hal duniawi,,,mati bila2 leh datang..nak sangat merasa gi umrah.....takpe tak gi UK/US/Korea/tempat2 lain janji merasa pergi umrah.....ibu kata nak sponser mrym dan suami (kalo ada la suami),,,,huwaaaaaa ibu i love u sooooo muchhhhh!!!!!nak pergi umrah!!!!!!!!!!

teringat sorang kenalan ni yang pesan kat ibu abah....

selagi ada duit ajarlah anak2 pergi tempat2 suci....

(gambar di ambil oleh abg sewaktu sesat)
hurmmm sedang merancang macam mana nak ajar anak2 sndiri cintai agama islam ...

1 comment:

Shera Shariff said...

Assalamualaikum Maryam.Pernah dengar pasal program umrah rakyat?program ni ditubuhkan untuk bantu golongan kurang mampu menunaikan umrah…pakej hanya RM 3999 sahaja…semua keperluan cukup dalam satu pakej…setakat ni yang saya dengar pakej ni yg terendah kat malaysia…pakej ni baru keluar kat surat khabar sebab tak ramai tahu pasal pakej ni..standard kita dengar paling rendah pun 5000 kan?kalau berminat boleh email saya nurshahirashariff@gmail.com

Insyaallah saya akan bantu Maryam capai niat nak tunai umrah…:)