Jun 14, 2009

alkisah menjelang exam blok11

cakap tentang exam baru2 nih~
hehee pagi 4june tu nak basuh baju tetibe nampak sesuatu dlm lubang jamban toilet kwn~
cuba teka ;)

focus focus tadaaa~
si kecik duk mandi~
kesian dia duk dekat 3jam jugak la dlm lubang jamban tuh~
xde sape nak angkat dia~xnak bg si kecik ni menderita so mrym gi curah air~
jadi la istilah "now u c now u dont"
mungkin cam agak kejam tp dr biar dia kepenatan berenang baik biar dia menyelam terus dalam "tu"
heheee~
lepas si kecik ni hilang ditelan air,,muncul plak bapak si kecik ni~
subur betul bapak dia ni~
sampai mrym yg xtakot tikhos pon jadi takhot coz besar dia cm guinea pig~
dah la lari laju cam petir~
kadang2 kite menjerit dia plak lari menuju ke arah kite~
cmne tuh???-_-"

2hari lepas mrym nk gi kuliah tetibe ternampak sekor kucing nih...
kurus dia cm kuda kt bawah ni~

leh bayangkan x???
cam aneroxia...nampak tulang2~bulu pon cam kusut je~
dah la kucing betina~
biase kucing betina gebu2~

yang jadi persoalan mrym ialah...
nape kat cni binatang perosak banyak n sihat2+ montok2 + gebu2 tapi..
binatang yg patutnye cumel jadi xcumel~ishk2~

7 comments:

My name is: アンワル said...

Aiyak! Kejamnya~ Hahahha!



Fakta atau Auta:
MKA takut dengan tikus.
Jawapannya: Auta!
Hehehehe~



http://immka.blogspot.com/


-MKA

zulfitry said...

wah...potong stim la gambau katak dalam mangkuk jamban tuh ..owang nga makan roti gardenia ni..~~ngee~~

Lun said...

eeeeeuuuuuuu
brp lme x cuci jmban

Dzulkifli Rahim said...

euw!!!
gelinye...
angkt jela tikus tu

dy kesejukn
xkn mrontenye

maryam kn doc..
xde halnye bende kck2 cm tks ni
hehehe

MaRyAm DzuLkifLi said...

MKA : disebalik kekejaman itu ada kebaikan^^

Zul : zul angau makan roti gardenia smpai gmbau tikos pon kate gmbau katak~bangga syarikat gardenia~hehehee~

Lun : wehhhhh tuh jmbn kwn la~kitorg ade 2toilet,,1toilet org 1toilet kwn~tu jmbn toilet kwn aaa~wuwuwuuu~lg pon dkt exam kn`student biase la tu~

Dzulkifli : heheee dzul jgn xtau...haiwan perosak kt cni agresif...bukan cm kt tmpt kite tau;) anything can happen;) mencegah itu lebih baik dr mengubati;) mrym doc manusia la bukan vet a.k.a doc haiwan~ishk3~

sayapunyer said...

hahaha...
jadi vet pon xbagus gak kalau kte
Islam..
sebab nanti tetiber jerk ade makcik tua datang bawak puppy dia tu..

tapi yg baeknya jadi vet ni,
kita membantu makhluk Allah yang lain..


kesian la kuda tu

MaRyAm DzuLkifLi said...

heheee tula psl~xmo men ngan puppy wpon cumel n togel skalipon~

lg pon manusia pon makhluk Allah gak~so jd jela doc manusia~

kude tuh mmg kesian~ntah dr mane amek gmba nih~keh3~