Jun 3, 2009

~sHocked mode heheee~

alhamdulillah.....1paper dah selamat jawab....cam biase,,keluar je dr ruangan tu rasa "zero a.k.a empty"....paper cm biase,100soalan dalam 100minit=1soalan 1minit...dengan dekat 17 scenario....xde masa tambahan yg diberikan untuk membaca scnario.....scenario tuh dah la agak mencabar.....1scenario ada dalam 5-7 soalan......rasa cam boleh jawab,,itu pun kalo xsalah diagnose penyakit......kalo silap je,habis 5-7 soalan tuh salah~

balik td gi imgrsion..amek pasport....bsedia utk fly this friday...tetibe dapat msg dr ibu tadi.....


"maryam,,sabtu nih gi perkahwinan anas, anak mkcik bushra....."

mrym baca je msg tuh cam APE DIA??????????.....

makcik bushra ni antara kenalan2 ibu n abah masa kat england dulu...same2 student kn~kitorang dulu masa kat england selalu main2 dengan anak diorg....satu sekolah....Saint Silas School~anas n hanan.....dulu duk main2 superman kn~gantung coat kat leher~pastu lari~hehee~besar dah kite semua ye....14tahun dah,, cepat je masa berlalu....sorang sorang kahwin.....tapi kenangan tuh tetap dalam jiwa...... Bold

Selamat pengantin baru buat Anas & Azreena~selamat dah korang mengikuti sunnah Nabi junjungan kita~moga sentiasa dalam lindungan rahmatNya~doakan mrym bakal menyusul kalian~
**********ANAS & AZREENA*********

5 comments:

Lun said...

12.12.2012 Lun tertunggu2 waaa
wakt tu cik maryam plak kne ucap tahniah kat lun

MaRyAm DzuLkifLi said...

xde xde xde tarikh tuh org punye~dah cop da sejak xdpt 11.11.2011^^ jgn nak amek heheheeee^^

Lun said...

9.9.2009 lun dh tmph khs tok cik yam heehe

anas said...

name anas. hahaha :D

MaRyAm DzuLkifLi said...

Lun : xde xde xde~

Anas : hehee tu la pasal~dlm fmly diorg ni ade yg name ammar jugak~heheee~cuma anas yg abg n ammar yg adik~tobalik~