Jul 8, 2009

~exam n sakit mengejut~

ok sekarang bz mode blk,,,

exam blok12 dah dekat,,

22nd n 24th july ni,,

ntah berapa hari lg tu mls nak kire~

tengah syok study tadi tetibe jantung ku sakit,,

ntah sebab ape~

same ade jantung bermasalah atau ade penekanan dr organ lain kat jntg ni~

pastu mghrib tadi jntung ase cm nak luruh je~xtau ape problemnye,,

doakan mrym panjang umo~

heheee~

(dia pesan suh aerobik~alaa mls la~ patut ke xpatot aa??~)

tengah ngaji tadi,suke plak 1ayat ni,,(sebenarnye takut),,

"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnye negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui"
surah Ar-Rum : 64

p/s : time solat zuhur tadi,,mase tengah sujud tu tetibe terbayang kat padang masyar camne kalo mrym kne jalan dengan muka ngengsot kat tanah,,atau pon mungkin ngan keadaan yg lg ngeri dari tu,,,naudzubillah,,Ya Allah permudahkanlah mrym n org2 yg mrym syg kt akhirat kelak,,, mudah2an semua selamat dunia akhirat....amin....

4 comments:

m u r n i said...

jantung sakit? huh, itu berdegup kencang tuh, mesti teringat org tersayang. tuh yang bedegup2 salampai sakit. ngeh3 :P taje care ye :)

MaRyAm DzuLkifLi said...

sbenanye nak mntk cpr dr org yg da bertauliah siap dpt sijil tuuuuu^^ ekekkekekkekee~

m u r n i said...

eh jangan2. tamau la cpr2 nih. cpr nih salu krotikal je. tanak2. mari denga lagu blog awak nih. macam inspiring gtu... :P

MaRyAm DzuLkifLi said...

heheee ok ok org pon xmo ekekekkekekeee~tp kalo xpraktik kan salu nnt lupe tau^^
inspiring??heheee~bese la 2^^
jntg alhamdulillah ok da~kdg2 dia akan attack~tu name dia heart attack^^