Apr 21, 2009

~i'M LoVinG iT~

Tiada kata yang mampuku ucap selain YEYYYYYYY EXAM DH HABIS YAAAHUUUUUUUU~hehee lega sangat walaupun dah hamper 4hari belalu~ni la apa yang akan maryam rasa setiap 7minggu sekali bturut 6kali per tahun~hopefully cepat la masa berlalu~tak sabar nak jadi penduduk msia permanent~

Biasa if ada cuti walaupun sekejap maryam akan bising nak balik msia~tak kira la 2-3hari skali pun~hehee~tapi kali ni maryam n kawan2 btekad taknak balik~xpela..sekali sekala menghabiskan masa kat Negara ni~tapi memang padat pun waktu sepanjang habis exam kali ni~xhenti2 buat kerja~n hari ni maryam isytiharkan diri maryam MERDEKA buat sementara waktu….

Result exam blok9 dulu yang maryam kena repeat paper dah nak keluar….nampak coordinator blok9 keluar dari bilik akademik semalam…jadi dalam masa terdekat result akan keluar…sama ada maryam lulus atau kena repeat blok selama 7minggu tu balik..Ya Allah walau apa pun result maryam buat la maryam tetap kuat semangat….

Minggu ni jugak student2 U kat msia tengah semangat nak exam final…maryam doakan korang semua dapat jawab ngan tenang n tepat~CHAIYOK CHAIYOKKKK!!!!! Hehee ^^

4 comments:

MeMySeLfAniS said...

x balik?
keajaiban!

MaRyAm DzuLkifLi said...

heeeee xbalik smpai blok12;) hebat kn kn kn^^

kazama said...

blok9? blok12?
mende tu?

MaRyAm DzuLkifLi said...

heeeee kitorg punye pembelajaran dibahagikan ikut blok~
1st year :blok 1-6
2nd year: blok 7-12
3rd year : blok 13-18
4th year 1st sem : blok 19-21
4th yr 2nd sem + 5th year : clinical@masuk hospital~

setiap blok ade bab dia tersendiri~cam yg blok9 tu tentang immunology n infection..bakal blok12 nanti akk akan belajar tentang hormone reproduction:)

kalo anas leh selesai main rubik confirm mesti kena faham ape yg akk jelaskan nih;) hehee~