May 1, 2009

~PeNaT??~

Waaaa hari ni memang penat~lepas balik tutorial terus kemas bilik~sejak habis exam 2minggu lepas lagi dah plan nak kemas bilik tapi xsempat2~hurmmmm~akhirnye berjaye^^

p/s : bagi maryam kemas bilik=lap habuk+kemas yang mane selerak+basuh langsir+basuh cadar tau~bukan setakat kemas camtu2 je~huuuuu bilikku memang cun~arghhhhh~hahaa~


~dalam proses pasang cadar~

~kesian teddy2 bear kena himpit ramai2 atas kerusi ngan bantal~dont try this at home~heee~

~katil ni bahaye untuk student medic takut tido je keje~


~meja study~

~yeyyy langsir dah basuh n siap dipasang~

~argghh xlipat kain lagi~
tadi baru lepas balik dari rumah natasha~sambut bufday dia~heeee~tue dh kawan2ku rupenye~maryam pn tak lame dh nak tue jugak^^ ibu mase umur maryam dah mengandungkan abg Muhammad dah (anak ke2)~maryam ni takde pun lagi anak~kempunan ke?? ntah la~heeeee~
time tengah taip ni baru lepas potong n goreng bahan2 untuk wat sambal ikan bilis untuk nasi lemak~besok kitorang ade usrah gabung gi rehlah kat batu busu"~ntah nape name tempat tuh camtu~heheee~
sekian dari maryam yang tengah penat~tido time~

8 comments:

kazama said...

woah speaker sonicgear,
printer HP. kan?
tddy bear bersepah.

tp yg bg ta cantik, kipas diri. haha.

MaRyAm DzuLkifLi said...

"tp yg bg ta cantik, kipas diri. haha."
--> ape la mksd ayat nih~gue dok pehe la~ngaaa~tp teddy tuh kawan2 bg~yg akk beli cume teddy yg besar gile tuh~hehee~

ebat la mane tau sonicgear??a'ahh mmg pn sonicgear n printer HP~khas bwk dr msia~heeee~bunyi speaker ni rmai yang kempunan~coz ayah akk beli sbijik jugak model yg same tp bunyi die xbest cm yg ni pnye~heehee.....harge rm120~murah kn kn kn~abg akk yg beli pastu die bg kat akk~ape lg amek la~ahahahahhaa~best gile ade abang~anas pe lg paw la abg zaid tuh~heeee^^

kazama said...

mksd ayat tu ialah, yg bg bilik tu nmpk buruk, kipas tu. slalu nye bilik camtu pasang aircond. haha.

tau lahhh. tgk bntuk da boleh tau tu sonicgear pnye design. tade tade, speaker kat rumah ni lagi best, tukar volume bass full, treble bg separuh, fuh~ terbaik. haha.

MaRyAm DzuLkifLi said...

ahaahhah malang gile kipas 2~ehh kipas tu panasonic tau~akk xmen beli kipas yang life time warranty~cpt rosak~tipu je kipas tuh~ahahhahaa~(dulu kawan2 akk beli kipas tuh tahan xsampai setahun pastu buang~almaklumla life time warranty^^)~sbenanye nak pkai aircond tp xnak manjekan diri sgt^^

org laki suke la yg bunyi cam disko tuh~akk xsuke~psl abg akk bg speaker ni kat akk pn sbb die beli speaker harge rm400 tp mak akk xtau harge die~kalo xnnt kne bebel~ahahhahaaa~tp abg akk xsuke sgt bunyi speaker tuh~coz kalo psg speaker tuh dlm blk,kat lua plak bunyi cm kt disko tp bile masuk blk bunyi biase je~tp dh beli ngan harge mahal syg nak bg org so die bg la yg sonic gear yg ni kt akk~ngaa~pape la janji dpt free~bukannye rosak pn~heee^^

sayapunyer said...

yeah..

Hidup AC!!

MaRyAm DzuLkifLi said...

HIDUP MARYAM!!~
^^,

zulfitry.com said...

yeah hidup sonic gear..yeh hidup maryam..yeah hidup...untuk menjadi hamba kepada Allah

MaRyAm DzuLkifLi said...

yeahhh betul tu zul~hehee~