May 3, 2009

~MaKaN iTu PerLu~

Bangun pagi tadi terus terfikir nak makan spaghetti goreng~kononnye nak try spaghetti “la fonte” yg nipis n lebar tuh tengok2 cam xmenarik je nak wt spaghetti goreng~pada hal dah rebus 1paket~aihh xkan nak wat stok sampai 2-3ari kot~jadi mayam tukar menu~wat spaghetti makan dengan sup~

Memandangkan hari ni ade tahsin jadi maryam pun masak la untuk kawan2 semua~alhamdulillah rezeki diorang~maryam pun tumpang seronok~heeee^^

p/s : sebenarnye dah plan nak masak nasi briyani dengan kawan2 tapi memandangkan semalam dah gi rehlah jadi malas la nak masak~dah batalkan plan tuh tengok2 hari ni maryam termasak lebih ~makan special jugak la sume org~heheee~hopefully korang kenyang n hepi dengan masakan maryam yg xseberape nih~


~sup ayam+daging, daun sup n bwg, cili kicap, spaghetti, mangkuk sudu garfu^^~


~2nd round~

~3rd round^^~

sekian,,makan untuk hidup,,
makan utk beribadah dengan khusyuk~
yeahhh^^,


4 comments:

kazama said...

mcm pelik je makanan! :|

MaRyAm DzuLkifLi said...

dont judge a food by its appearance ;)

mawaddah said...

huhhh, beznyeee..
xaci la camni..nk jugak!! ;(

MaRyAm DzuLkifLi said...

mawaddah ni kak sarah ke?;) awat xleh masuk page~wuuuu~mesti sebab xdpt join mkn ni~wuwuwuu~heheee alaaa rezeki diorang nak wt camne;) akk kan da makan sambal ikan bilis;)