May 10, 2009

~epi bufday my dear 143~

Bismillahirrahmanirrahim~
semalam bangun2 tido terus cari makanan~lapa ooo~hehee~(cmne la nak slim ishk3~)
tetibe tengok pisang atas fridge dah hampir xelok~cian kat dia~so wt la cekodok pisang ni~

~tadaaa~

n hari ni,,hari jadi ke-20 alyaa farhan binti zulkefli~my housemate~tue dah awak ye al~heheee~hepi birthday dear~moga hidup awak salu dalam rahmatNYA ye~jangan lupe,,semakin tua kita bererti kita semakin dekat dengan saat untuk bertemu dengan Dia~same2 kite perbanyakkan amalan ye~(ni peringatan untuk semua~)..tetibe teringat awak dengan hepinye cakap "eeeeee saye dah nak masuk 20tahun" n saye pon balas ngan muke tsengih kambenk "welcome to the club alyaa~"..hehee comel je~

jadi sempena birthday alyaa,,kite semua masak nasi briyani~yeyyyyy~

~ok puan2~hari ni kite akan masak nasi briyani ye~bahan2nya adalah blablabla~
hee memang xde rupe chef~

~nafsu dunia arghhhh xtahan~

~hasil akhir sebelum selamat masuk peyot ku~hehee~

mungkin nasi die nampak cam nasi minyak~pasni xleh pakai dah rempah tuh~rempah briyani maggi sedap tapi boycott aa~sebab sayangkan saudara2 kite je yg kuatkan tangan dari membeli barang2 boycott nih~huuu~semua pon boycott tau...ingat kat family kite,,tergamak ke kite tengok yahudi bunuh family kite??pasti ke malaysia lepas ni xkan jadi sasaran yahudi??pastikah akan aman 100%??bukak mate tu..kalau xsanggup jangan biarkan mereka terus dapat dana dari kite untuk membunuh saudara2 kite di sana..kalau tidak,,nyawa anda seterusnya dalam genggaman mereka....dirogol, dikelar2, dibogel, dipermainkan, di hanjingkan,itulah mereka,,,yang akan mendera sebelum membunuh...sesuai dengan moto hidup diorang " BORN TO KILL"

kesimpulannya,,hasilnya tetap sedap~2ketul ayam selamat masuk perut~terima kasih wonder pets kerana datang membantu~heheee sorry zu^^ --> cuma zu n mrym je yg faham

sekian dari maryam~
makan untuk hidup~
sape yang tengok jangan hipersaliva plak~ngeee^^

4 comments:

kazama said...

gile sedap!!!

MaRyAm DzuLkifLi said...

wahwahwahh ikhlas ke puji ni????~tp cedap la jugak~hehehee~

zulfitry said...

wah..nasik beryani..reti ker masak?hik3x..leh jadi calon bini nih?haha..
btw..lama sudah tidak mengomen di sini...

MaRyAm DzuLkifLi said...

pakai instant punye reti aa~lg pon nasi tuh bkn sy yg msk ler~msk ayam je~never judge a food by its appearance tau~ngeee~

tula~lame xmengomen disini~dah la error je nak msok blog awk tuh...ingatkan dah block sy dr msuk~tuptup dh tuka template~hahaa~sorry aa yg kali jgn bg sy idea utk mlepaskan geram yg terpendam^^